Op de rollen

19/09/2006

Zo, morgen begin ik dus met mijn blog. Maar… best even oefenen vooraf, nee?

Wat je kunt verwachten is ook voor mezelf nog een open akker; we bekijken het wel wanneer en als het komt. Ik ben in ieder geval van plan me niet te laten intimideren door de hyperhippe soms wel wat te linkiewinkie blogsites waarlangs ik op mijn korte verkennende toer op het net passeerde.

Ik las ooit dat Herman Van Rompuy nog ooiter een verkiezingsslogan zou geweigerd hebben, die hem nochthans aangereikt zou geweest zijn door Noël Slangen. Jammer voor Slangen, maar wat een vondst, Herman: “Liever saai dan onbetrouwbaar”. Ik neem hem bij deze graag van jou over, maar dan als geuzenleus en schrijverkesleidraad. Want: chasser le naturel, il revient au galop!

Tot morgen, dan schrijft u weer

Karel